U bent hier

Bedrijven

“Mijn Ventoux brengt jouw bedrijf in beweging.”

Mijn Ventoux is het ideale fietsevenement om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Breng de werkvloer in beweging, enthousiasmeer je collega’s en schrijf samen in. Wedden dat de teamspirit een stevige boost krijgt door samen die felbegeerde eindstreep op de top van de Mont Ventoux te halen?

Van beginner over wielertoerist tot cyclosportieve. Elk type fietser komt aan zijn pedaaltrekken tijdens de voorbereiding en het evenement op 23 juni 2012. Bij de groepsinschrijving per bedrijf bepaalt elk individu wat Mijn Ventoux voor hem of haar betekent. Afhankelijk van de fietsfitheid en persoonlijke ambitie is er de keuze tussen Ventourist® (= 1 of meerdere beklimmingen van de Mont Ventoux vanuit Bedoin, Malaucène of Sault) of La Cannibale® (cyclosportieve over 6 cols, 173 km en 4529 hoogtemeters*). Ook La Cannibalette, met 131 kilometer en 3525 hoogtemeters het kleine broertje van La Cannibale behoort tot de mogelijkheden.

Naast de investering in fitte werknemers en gezonde werksfeer zorgt Sporta voor enkele leuke stimuli. Van een publireportage over een fotoshoot in Village Cannibale tot visuele vermelding op deze website. Tijdens Mijn Ventoux maken we van jouw bedrijfsdeelname graag een onvergetelijke ervaring.  

 

 

 

*De fietspraktijk bracht Sporta tot deze cijfers. Het aantal hoogtemeters dat aanvankelijk gecommuniceerd werd, was gebaseerd op een theoretische routebepaling op basis van kaarten van het Franse Institut Géographique National (IGN).

 

 

www.flickr.com