U bent hier

Nieuws

Mijn Ventoux-outfits de wereld in

Weldra zie je de Mijn Ventoux-outfits ook op de weg. Deelnemers die een nieuwe outfit bestelden, kunnen die vanaf nu afhalen aan de receptie van het Sporta-centrum in Tongerlo. Afhalen kan op werkdagen van 8u tot 20u en in het weekend van 8u tot 18u.  Wie bij de bestelling vroeg om de outfit met de post toegestuurd te krijgen, mag zijn spullen de komende weken in de bus verwachten. 

Tags: 

Mijn Ventoux genoot van Velofollies 2012

De grootste Vlaamse fietsbeurs ligt achter ons en Mijn Ventoux kijkt er tevreden op terug. Fietsliefhebbers en geïnteresseerden vonden tussen de grote racefietsenmerken vlot de weg naar onze stand. De nuttige informatie, de sfeervolle foto's en een geut van onze heerlijke Cuvée Cannibale konden iedereen bekoren.

 

Volgende afspraak: de derde Mijn Ventoux-dag op 11 maart op het Circuit van Zolder.

Tags: 

Mijn Ventoux op Velofollies 2012

Op 20, 21 en 22 januari staat Mijn Ventoux op de jaarlijkse fietsbeurs Velofollies in Kortrijk Xpo. Bezoek onze stand op het event voor de echte wielerfanaat en proef onze Cuvée Cannibale, een exclusieve rode wijn. De Cuvée Cannibale wordt speciaal voor Mijn Ventoux uitgebracht en op Velofollies voorgesteld. Wie tijdens Velofollies aan onze stand inschrijft voor Mijn Ventoux 2012, ontvangt een gratis fles Cuvée Cannibale.  
 

Meer info op www.velofollies.be

Tags: 

Downloads

Download de enige echte Mijn Ventoux-affiches via www.mijnventoux.be/nieuws/affiches.

Tags: 
Abonneer op RSS - Nieuws
www.flickr.com